PERSONAL ASIA MANPOWER

“Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul vede oportunitatea în orice dificultate.” — Winston Churchill
Agentie Recrutare Personal Asia

O mână de ajutor pentru afacerea ta

Mediul de afaceri din România a atins, în contextul economic actual, un prag semnificativ de maturitate și dezvoltare. Cu toate acestea, observăm o problemă emergentă care afectează multe dintre companii – deficitul de forță de muncă calificată. Multe dintre afacerile cu care colaborăm ne-au împărtășit provocările cu care se confruntă:

  • Deși au viziuni ambițioase de creștere și extindere a afacerii, sunt îngrădite de incapacitatea de a găși angajați potriviți.
  • Au frecvent probleme cu angajații care nu își onorează angajamentele, renunțând la posturi fără preaviz sau alte motive solide.
  • Dificultăți legate de retenția și găsirea personalului adecvat.

Cu un număr tot mai crescut de români ce aleg să muncească în străinătate, este evidentă necesitatea de a suplini această lacună.

Aici intervine potențialul pieței forței de muncă din Asia. Continent cu o populație numeroasă, ce oferă un rezervor de talent și muncitori dornici să-și demonstreze abilitățile și devotamentul. 

Beneficiind de relații consolidate cu agenții de recrutare din Asia, în special din India, avem capacitatea de a conecta companiile din România cu candidații calificați.  Considerăm că această soluție va ajuta dezvoltarea și inovația în mediul de afaceri românesc.

 
 
 
agentie recrutare personal asia

Sunați acum și beneficiați de CONSILIERE GRATUITĂ!

Sunați acum și beneficiați de CONSILIERE GRATUITĂ!

agentie recrutare personal asia
Agentie Recrutare Personal Asia

De ce ați alege să colaborați cu noi?

Oferim servicii complete de recrutare a forței de muncă din Asia, asigurându-ne că găsim candidații potriviți pentru nevoile dumneavoastră. Ne implicăm activ în toate etapele procesului, începând cu identificarea candidaților potriviți până la prelucrarea tuturor actelor necesare pentru imigrare. Ne dedicăm pentru integrarea forței de muncă în România.

  • Experiență în recrutare: avem experiență în selecția de candidați din Asia și Africa plus o bază de date mereu actualizată de CV-uri. Colaborând cu diverse agenții externe, putem răspunde prompt și eficient la cerințele dvs., simplificând procesul de identificare a candidatului ideal.
  • Servicii dedicate HR: efectuăm interviul inițial, pregătirea candidatului, facilităm obținerea documentelor necesare pentru angajare, oferim servicii de leasing de personal, asigurăm integrarea candidaților și îi ghidăm în toate formalitățile angajării, toate acestea pentru a beneficia de cel mai scurt drum spre recrutare.     
  • Costuri personalizate: Prin volumul mare pe care îl gestionăm, reușim să menținem tarifele scăzute și să vă oferim cele mai bune oferte, inclusiv la bilete de avion și asigurări medicale, pentru a păstra costurile la un nivel minim.  
  • Sistemul RTD: Funcționăm după principiul RTD – Recruit – Train – Deploy și ne integrăm ca o extensie a departamentului dumneavoastră de HR, permițându-vă să vă focalizați pe alte aspecte esențiale ale resurselor umane.       
agentie recrutare personal asia
agentie recrutare personal asia
testimoniale

Mulțumim clienților pentru aprecieri

Ne bucurăm profund când realizăm eforturile noastre se traduc prin rezultate notabile și că partenerii noștri au parte de cele mai bune servicii.