PERSONAL ASIA

agentie recrutare personal asiatic

O mână de ajutor pentru afacerea ta

Mediul de afaceri din România a crescut în maturitate în, dar se luptă cu un deficit de forță de muncă calificată, o problemă pentru multe companii. Acestea împărtășesc dificultăți cum ar fi incapacitatea de a angaja personal potrivit, angajați care renunță fără preaviz, și probleme de retenție:

  • Deși au viziuni ambițioase de creștere și extindere a afacerii, sunt îngrădite de incapacitatea de a găși angajați potriviți.
  • Au frecvent probleme cu angajații care nu își onorează angajamentele, renunțând la posturi fără preaviz sau alte motive solide.
  • Dificultăți legate de retenția și găsirea personalului adecvat.

Cu mulți români plecați în străinătate, compensarea deficitului de forță de muncă prin piața asiatică devine o opțiune viabilă. Colaborând cu agenții de recrutare asiatice, putem conecta companiile românești cu candidați calificați, susținând astfel afacerile din România.

Agentie recrutare personal Asia

agentie recrutare personal asiatic

Sunați ACUM și beneficiați de CONSILIERE GRATUITĂ!

Telefon: +40 736 950 950

agentie recrutare personal asiatic

Sunați ACUM și beneficiați de CONSILIERE GRATUITĂ!

Telefon: +40 736 950 950

agentie recrutare personal asiatic

De ce ați alege să colaborați cu noi?

Oferim servicii complete de recrutare a forței de muncă din Asia, asigurându-ne că găsim candidații potriviți pentru nevoile dumneavoastră. Ne implicăm activ în toate etapele procesului, începând cu identificarea candidaților potriviți până la prelucrarea tuturor actelor necesare pentru imigrare. Ne dedicăm pentru integrarea forței de muncă în România.
Agentie recrutare personal Asia
  • Experiență în recrutare: avem experiență în selecția de candidați din Asia și Africa plus o bază de date mereu actualizată de CV-uri. Colaborând cu diverse agenții externe, putem răspunde prompt și eficient la cerințele dvs., simplificând procesul de identificare a candidatului ideal.
  • Servicii dedicate HR: efectuăm interviul inițial, pregătirea candidatului, facilităm obținerea documentelor necesare pentru angajare, oferim servicii de leasing de personal, asigurăm integrarea candidaților și îi ghidăm în toate formalitățile angajării, toate acestea pentru a beneficia de cel mai scurt drum spre recrutare.
  • Costuri personalizate: Prin volumul mare pe care îl gestionăm, reușim să menținem tarifele scăzute și să vă oferim cele mai bune oferte, inclusiv la bilete de avion și asigurări medicale, pentru a păstra costurile la un nivel minim.
  • Sistemul RTD: Funcționăm după principiul RTD – Recruit – Train – Deploy și ne integrăm ca o extensie a departamentului dumneavoastră de HR, permițându-vă să vă focalizați pe alte aspecte esențiale ale resurselor umane.

Locatia noastra

BRASOV

Adresa: strada Izvorul rece nr 10,

Brasov, Romania

Email: contact@personalasia.ro

Telefon: +40736950950

Lun – Vin: 9:00 – 17:00