ISTORIA PERSONAL ASIA MANPOWER

Istoria noastră este ca un mozaic fascinant, alcătuit din experiențe și conexiuni. Fiecare piesă a reprezentat o oportunitate transformată într-o carieră și fiecare pas mărturisește angajamentul față de viitorul profesional al celor pe care îi aducem împreună.
istoria personal asia

Peste 6 ani de experiență

Istoria Personal Asia Manpower continuă traseul inițiat de Corona Business Projects, urmând procesul de rebranding din 2023. Mai jos, vă prezentăm câteva momente semnificative din parcursul agenției de recrutare și plasare a personalului în istoria sa.

+ 1
ANI DE EXPERIENȚĂ
+ 0
COLABORATORI
1 k +
ANGAJAȚI
1
LOCURI DE CAZARE

  2017

 • Inceputul Aventurii

  Corona Business Project

  Și-a început călătoria împreună cu Ritu și Anant, care au lucrat și trăit în Europa respectiv Africa pentru mai mult de 20 de ani. Ei conștientizează necesitatea acceptării și integrării diverselor culturi de muncă, precum și diferențele distincte dintre culturile de muncă asiatice și europene.

  2018

 • Training inter-cultural

  Asigurăm nevoile pieței

  Înțelegând nevoile și provocările pieței, introducem traininguri interculturale. Suntem singura companie care oferă astfel de instruiri, asigurând astfel performanță în munca desfășurată.

  2020

 • Anul pandemiei

  Provocări și Soluții

  Un an în care lumea a rămas în loc, si anul în care Personal Asia Manpower a inițiat divizia de recrutare locală. Sute de asiatici și-au pierdut locurile de muncă, deoarece companiile au fost nevoite să închidă și să își reducă productivitatea peste noapte.

  2021

 • Solutii complete

  Servicii End-to-End

  Personal Asia Manpower este singura companie din țară care oferă recrutare la nivel global, înlocuire fără costuri suplimentare, asistență pentru documentație, traininguri interculturale, facilități de cazare, mâncare asiatică, servicii de catering, asistență medicală, precum și asistență juridică pentru asiatici.

  2023

 • Voice of Asia

  Lansare canal Podcast

  Canalul YouTube "Voice of Asia" reprezintă o platformă esențială pentru explorarea diversității culturale a continentului asiatic. Prin abordarea problemelor sociale actuale și promovarea dialogului intercultural, "Voice of Asia" contribuie activ la construirea unei lumi mai înțelegătoare și armonioase.
 • Solutii flexibile

  Obiective strategice

  Am dedicat timp pentru a explora și a aprofunda soluții flexibile de forță de muncă, adaptate la dinamica unei economii imprevizibile. Acest proces include evaluarea continuă și ajustarea strategiilor în funcție de evoluțiile pieței.
 • Leasing de Personal

  Autorizare

  Personal Asia Manpower a primit autorizație din partea Ministerului Muncii ca agent de muncă temporară. Prin aceasta, Personal Asia Manpower poate furniza oricând forță de muncă asiatică pregătită.
Personal Asia Manpower

+40 736 950 950