CONTACT

recrutare asia

Contactați-ne oricând!

Fie că aveți în vedere o vizită personală la agenția noastră, fie că doriți doar să ne scrieți un mesaj la contact Personal Asia Manpower, suntem aici pentru dumneavoastră. Echipa noastră dedicată va trata cu atenție toate subiectele și vom răspunde eficient și în timp util întrebărilor dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați!

Date de contact

Email: contact@personalasia.ro
Telefon: +40 736 950 950

Adresa

strada Izvorul Rece nr 10, Brașov, România

Program de lucru

Lun - Vin: 09:00 – 17:00
Sâmbăta și Duminică: Închis

recrutare asia

Formular de contact

  recrutare asia

  Motive pentru care să alegeți Personal Asia Manpower:

  Experiență vastă: Avem o experiență vastă în domeniul recrutării de muncitori din Asia. Cunoastem in profunzime piața muncii din această regiune.

  Echipă calificată și dedicată: Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență, dedicați găsirii celor mai potrivite soluții pentru nevoile dumneavoastră de resurse umane.

  Servicii personalizate de înaltă calitate: Oferim servicii personalizate de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

  Soluții eficiente pentru nevoile dumneavoastră de resurse umane: Găsim soluții eficiente pentru nevoile dumneavoastră de resurse umane, asigurând un proces de recrutare rapid și eficient.

  Abordare transparentă și profesională: Avem o abordare transparentă și profesională a procesului de recrutare, oferind consultanță de specialitate și menținând o comunicare permanentă cu clienții noștri.

  Beneficiile colaborării cu Personal Asia Manpower:

  Acces la o gamă largă de candidați calificați: Avem o bază de date extinsă de candidați din diverse domenii de activitate, provenind din țări asiatice cu o forță de muncă serioasă și dedicată.

  Costuri reduse: Vă ajutăm să economisiți timp și bani prin gestionarea eficientă a procesului de recrutare.

  Rezultate rapide: Găsim rapid și eficient personalul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

  Parteneriat de încredere: Suntem un partener de încredere care vă va sprijini pe tot parcursul procesului de recrutare, de la identificarea candidaților până la integrarea lor în companie.

  Personal Asia Manpower – Partenerul dumneavoastră de încredere în recrutare muncitorilor din Asia!