RECRUTARE IN DOMENIUL ALIMENTAR

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN DOMENIUL ALIMENTAR

Profesioniști și pasionați de domeniul alimentar așteaptă să fie parte din echipă

Și sectorul alimentar are nevoie de personal calificat pentru diferite departamente. Oferim servicii de recrutare pentru:

  • Bucătari experimentați și talentați
  • Ajutor de bucătar, esențial pentru o bucătărie eficientă
  • Ospătari și chelneri cu excelente abilități de comunicare
  • Lucrători fast-food
recrutare in domeniul alimentar
RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN DOMENIUL ALIMENTAR

Caracteristicile personalului asiatic din domeniul alimentar

Dacă sunteți în căutarea de personal profesionist și dedicat în domeniul alimentar, Asia este locul ideal de unde puteți selecta candidații potriviți. Aflați mai jos de ce.

  • Seriozitatea: Angajații asiatici sunt cunoscuți pentru seriozitatea lor, punând accent pe respectul față de muncă și față de angajator.
  • Productivitate crescută: Datorită unei formări riguroase și unei etici a muncii profund înrădăcinate, muncitorii asiatici sunt deseori mai productivi.
  • Disponibilitatea pentru un program prelungit: Adaptabilitatea și angajamentul lor se reflectă în disponibilitatea de a lucra în ture lungi, asigurând continuitate în servicii.
  • Cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional: Acest aspect facilitează comunicarea și integrarea în medii de lucru internaționale pentru toți cei ce optează pentru recrutare in domeniul alimentar.
  • Perioadă contractuală de 2 ani: Asigură stabilitatea și continuitatea în activitatea afacerii dumneavoastră.
  • Motivarea personală: Motivația lor principală este de a oferi un trai mai bun pentru ei și familiile lor. Acest lucru îi determină să fie mai dispuși să muncească ore suplimentare, generând venituri suplimentare.

De ce să alegeți compania noastră pentru recrutarea personalului asiatic?

Calitate incontestabilă

Personalul asiatic recrutat de noi este nu doar numeros, dar și de o calitate superioară, aducând valoare adăugată afacerii dumneavoastră.

Fără griji administrative

Eliminăm complexitatea administrativă a procesului de recrutare. Ne ocupăm de toate formalitățile, permițându-vă să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră.

Personal Asia Manpower

Avem soluții de recrutare pentru majoritatea domeniilor de activitate. Putem suplini în regim de urgență plasarea de personal pentru afacerea dumneavoastră.

Alege serviciile noastre profesioniste

În vederea stabilirii unei colaborări de durată cu beneficii de ambele părți, rugăm ne contactați pentru mai multe detalii.