RECRUTARE SOFERI PROFESIONISTI

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC CA SOFERI PROFESIONISTI

Recrutare Personal din Asia - Specializare: Șoferi Profesioniști

Într-o lume în continuă mișcare, nevoia de șoferi profesioniști a crescut exponențial. Descoperiți potențialul și avantajele recrutării personalului asiatic specializat în această industrie.

  • Intermediere pentru recrutare și aducerea în România a șoferilor cu categoriile C, CE, D.
  • Asistență în obținerea atestatelor profesionale (ADR, Atestat transport marfă CPI și CPC, Atestat transport persoane CPI și CPC).
  • Suport pentru procurarea cardului tahograf.

Colaborând cu noi, beneficiați de un proces de recrutare eficient și de calitate, adaptându-ne prompt la cerințele afacerii dumneavoastră.

RECRUTARE SOFERI PROFESIONISTI
RECRUTARE PERSONAL ASIATIC CA SOFERI PROFESIONISTI

Ce poate oferi diferit un șofer profesionist asiatic?

  • Seriozitatea: Reputația șoferilor asiatici se bazează pe profesionalism, respect și integritate.
  • Limba engleză la un nivel conversațional: Facilitează comunicarea și operarea într-un context internațional, adaptându-se rapid cerințelor și situațiilor variate de pe drum.
  • Stabilitatea contractuală: Cu o angajare pe o durată de 2 ani, vă puteți baza pe un serviciu continuu, fără întreruperi sau schimbări frecvente.
  • Profesionalism și seriozitate: Misiunea lor este nu doar de a conduce, ci de a face acest lucru la cele mai înalte standarde. Motivați de dorința de a-și îmbunătăți condițiile de viață, ei sunt dispuși să presteze ore suplimentare pentru a îndeplini cerințele jobului.

De ce să alegeți compania noastră pentru recrutarea personalului asiatic?

Calitatea angajaților

Mizează pe un personal dedicat, serios și bine pregătit pentru a face față provocărilor transportului. Noi putem face posibilă plasarea acestora exact în echipa companiei.

Zero complicații administrative

Lăsați toate aspectele administrative în seama noastră! De la avize de muncă la viză, ne ocupăm de tot, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe activitatea companiei.

Personal Asia Manpower

Avem soluții de recrutare pentru majoritatea domeniilor de activitate. Putem suplini în regim de urgență plasarea de personal pentru afacerea dumneavoastră.

Alege serviciile noastre profesioniste

În vederea stabilirii unei colaborări de durată cu beneficii de ambele părți, rugăm ne contactați pentru mai multe detalii.