suport candidati si angajatori

Împreună spre calea succesului

Accesul la informații corecte și actuale este esențial. Echipa noastră oferă suport pentru candidati si angajatori, atât pentru candidați cât și pentru companii, contribuind activ la realizarea obiectivelor.

Serviciile noastre de consiliere, consultanță, și informare, vă sprijinim cu fiecare etapă a procesului. Garantând decizii bine fundamentate și strategii eficiente. Beneficiați de experiența noastră din domeniu, fie că este vorba de orientare în carieră sau de consiliere strategică pentru compania dvs.

Suntem aici pentru a vă ghida, oferind informații fiabile și personalizate, ajustate nevoilor și contextului specific. Descoperiți în continuare cum vă putem asista creând împreună soluții personalizate pentru un viitor strălucit.

suport candidati si angajatori

suport candidati si angajatori

Îndrumare personalizată pentru candidați

 • Sesiuni de consultanță. Prin intermediul acestor sesiuni, candidații pot obține răspunsuri la întrebările lor și pot primi sfaturi valoroase pentru parcursul lor profesional.
 •  Resurse informative. O bază vastă de resurse informative este pusă la dispoziția candidaților pentru a-i ajuta în drumul lor către succes.
 • Strategii de dezvoltare profesională. Elaborăm strategii personalizate pentru a ajuta candidații să își atingă obiectivele profesionale.
 • Consiliere pentru interviuri. Oferim pregătire pentru interviuri, oferind sfaturi practice pentru a impresiona potențialii angajatori.
 • Webinare și ateliere. Organizăm evenimente educative pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele candidaților.
 • Materiale educative. Oferim acces la o serie de manuale, ghiduri și articole care acoperă diverse subiecte relevante pentru piața muncii.
 • Baza de date cu oportunități de carieră. Furnizăm informații despre ultimele oportunități de carieră disponibile în diferite domenii.

suport candidati si angajatori

Suport dedicat pentru companii

 • Înțelegem complexitatea mediului de afaceri actual și vrem să oferim companiilor suportul de care au nevoie. În această secțiune, găsiți:

  • Informări regulate. Furnizăm companiilor informări regulate cu privire la ultimele trenduri și evoluții din industrie, pentru a le menține cu un pas înainte în piață.
  • Consultații strategice. Având o echipă de experți bine pregătiți, suntem în măsură să oferim consultanță strategică de înaltă calitate pentru a ajuta companiile să își construiască și să își îmbunătățească planurile de afaceri. 
  • Dezvoltare și implementare strategie: Colaborăm îndeaproape cu echipa dvs. pentru a dezvolta și a implementa strategii care să corespundă obiectivelor dvs. pe termen lung.
  • Sesiuni brainstorming: Organizăm sesiuni de brainstorming pentru a stimula gândirea creativă și pentru a identifica soluții inovative la provocările dvs. de afaceri.
  • Rapoarte personalizate: Elaborăm rapoarte personalizate bazate pe cerințele și preferințele dvs., oferindu-vă informații precise și relevante pentru afacerea dvs.
  • Webinare și seminarii: Invităm experți din industrie pentru a oferi insight-uri valoroase și pentru a discuta subiecte actuale în cadrul webinarelor și seminariilor noastre.

suport candidati si angajatori

De ce Personal Asia Manpower

Serviciile noastre de suport, de consiliere, consultanță și informare se dovedesc a fi eficiente atât pentru candidați, cât și pentru companii.

Pentru candidați, ne angajăm să fim un ghid constant în drumul lor profesional, încurajând decizii printr-un acces facil la resurse valoroase și sesiuni de consiliere personalizate.

În același timp, suntem dedicați în sprijinirea companiilor în realizarea obiectivelor lor strategice, oferind consultanță bazată pe informații actualizate și relevante pentru piața actuală. 

Ne străduim să construim parteneriate durabile, bazate pe încredere și cooperare reciprocă, în care succesul fiecărui individ și companie cu care colaborăm este și succesul nostru.

 Vă invităm alături de noi pentru a vedea potențialul nesfârșit și oportunitățile pe care le putem dezvolta împreună!